35 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbleekselderijbloembouilloncitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooiergroene kruidenkalkoenfiletkipknoflooklauriermelkolijfoliepeperpeterselieroomsjalottijmuiwitte peperzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Kippensoep Met Artisjokken En Aardperen

Ingrediënten:
aardperen, artisjokken, basilicum, citroensap, dragon, droge witte wijn, maïzena, boter, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, slagroom, zout, kruiden, wortels en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Gesmoorde kip met rode en groene appels

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dragon, dragonazijn, droge vermout, kip, kippenbouillon, knoflook, magere yoghurt, moesappel, rinse groene appel, rode appel, saffloerolie, slagroom, suiker, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Garniture de volaille, financière

Ingrediënten:
bloem, boter, bouchees, champignons, citroensap, dragon, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip gestoofd met aromatische groenten, kippenbouillon, kipquenelles, laurier, madeira sercial, melk, peper, peterselie, slagroom, tijm, truffels uit blik, truffelvocht, vol-au-vent, wijn, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Snack of tussendoortje uit Bouillon:

Konijnkroketjes met tafelzuur van wortel

Ingrediënten:
blanke kippenbouillon, bloem, boter, citroen, dragonblad, ei, grove mosterd, konijn, paneermeel, slagroom, ui en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen in romige cidersaus

Ingrediënten:
appel, appelsap, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cider, dragon, kalkoenfilet, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, room en sjalot

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen in kruidige cidersaus

Ingrediënten:
appel, appelsap, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cider, dragon, garam masala, kalkoenfilet, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, room en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, gladde mosterd, groene kruiden, grove mosterd, kipfilet, kippenbouillon, prei, room en knoflook

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Haal meer recepten op...