Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, anijs, augurk, bbq-saus, beslag, bieslook, biet, bloem, bonenkruid, ei, knoflook, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, mosterd, nootmuskaat, peper, rode spaanse peper, sjalot, spekblokjes, tijm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van De Hippe Vegetarier: