154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncayennepeperdroge witte wijnfondknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfolieoreganopeperpeterselierode wijnrozemarijntijmtomaatuiwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, laurierblaadjes, pastinaak, runderbouillon, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Rundergies

Ingrediënten:
bloem, boter, koffieroom, kruidnagel, laurier, rode paprika, runderbouillon, rundvlees, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, winterpeen, tomatenpuree, knoflook, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalot, bleekselderij, ui en zuurkoolspek

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon - Lovemyfood.nl

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, tomatenpuree, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalotjes, bleekselderij, knoflook, uien, winterpeen en zuurkoolspek

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, bourgogne wijn, tomatenpuree, krieltjes, laurierblaadjes, magere runderlappen, amsterdamse ui, runderbouillon, sjalotjes, bleekselderij, knoflook, uien, winterpeen en zuurkoolspek

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado - ohmydish.nl

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Griekse Stifado - ohmydish.nl

Ingrediënten:
bessen, tomaat in blik, ui, knoflooktenen, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, oregano, peper en zout, piment, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, rozemarijn, tomatenpuree en water

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Goulash

Ingrediënten:
tomatenpuree, bloem, cayennepeper, laurierblaadje, magere runderlappen, paprikapoeder, runderbouillon, sperziebonen, knoflook en uien

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Steak & kidneypudding

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cheddar, gemalen piment, gerookt dooregen spek, lamsniertjes, laurier, marmelade, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, runderlappen, stilton, tomatenpuree, ui, varkensniertjes, varkensniervet, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:

Tomatensoep à la Enrico

Ingrediënten:
basilicum, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap manis, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, vanillesuiker en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tourte au boeuf bourguignon

Ingrediënten:
briseerdeeg, champignons, eidooier, eieren, gemalen zwarte peper, wortel, laurierblad, maïsmeel, olijfolie, rode wijn, rookspek, runderbouillon, runderstoofvlees, bleekselderij, tafelzout, tijm, tomatenpuree en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gigot ou épaule de pré-salé, farci - Gevulde lamsbout of lamsschouder

Ingrediënten:
droge witte wijn, farce aux herbes, farce aux olives, farce aux rognons, farce de porc, farce de porc 2, farce duxelles, farce mentonnaise, fond, knoflook, lamsbotten, laurier, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met madeira en bacon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, gemberwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, perzik uit blik, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees

Recept van Mijn Recepten:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Bruinebonensoep

Ingrediënten:
boter, bruine bonen, groentebouillon, kerriepoeder, knolselderij, kruidnagel, laurier, runderbouillon, tomatenpuree, ui, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...