Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, boter, bouillon, gemalen zwarte peper, groente, kaneel, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, meel, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: