12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broccoligemberkipfiletknoflooklichte sojasausmaïzenaolierijstsesamoliesesamzaadsjalotsperziebonensuikertaugévissauswortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Tom ka kai karate style

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, gember, kipfilet, kokosazijn, koriander, laos, lente-ui, oestersaus, paksoi, rode peper, soba noedels, sojasaus en thaise basilicum

Keuken:
Thais / Japans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kip met cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, gedroogde rode peper, kipfilet, knoflook, korianderblaadjes, lente ui, oestersaus, rode paprika, sojasaus en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:

Chow mein speciaal

Ingrediënten:
eiermie, gember, kipfilet, knoflook, knoflookbieslook, lap cheong, lente ui, oestersaus, rode peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, taugé, tijgergarnalen, verse koriander en worst

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gebraden groenterijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, chilipeper, ei, gemalen kurkuma, gember, groentefond, kemirinoten, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, limoenzeste, olie, palmsuiker, sjalot, sperziebonen, tomaten, vegetarische oestersaus en wortel

Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met rundergehakt - guay teow nuea sab

Ingrediënten:
bai pak chee, brede rijstmie, knoflook, kratiem, maggi, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundergehakt, sen yai, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander, witte peper en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Geroerbakte kipfilet met sesam en honing

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, chinese broccoli, gemberwortel, kipfilet, koriander, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, rijst, sesamolie, sesamzaad en vloeibare honing

Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Aziatische aubergines uit de slowcooker

Ingrediënten:
aubergines, azijn, chilivlokken, chinese rijstwijn, gember, gehakt, lente-uien, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, pinda’s, rode peper, sesamolie, sojabonen, suiker, szechuanpeperkorrels, knoflook, verse koriander en zout