16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbroccolichilisauscurryeigehaktgemberglasvermicellikippenbouillonkippendijfiletkokosmelkkomkommerkorianderlimoensapmaïsmedium dry sherryoliepalmsuikersesamoliesojasaussuikervissauswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Ossenhaas in oestersaus

Ingrediënten:
bieflap, bosui, cashewnoten, gemberwortel, knoflook, maïzena, medium dry sherry, oestersaus, olie, ossenhaas, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gebraden groenterijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bleekselderij, chilipeper, ei, gemalen kurkuma, gember, groentefond, kemirinoten, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, limoenzeste, olie, palmsuiker, sjalot, sperziebonen, tomaten, vegetarische oestersaus en wortel

Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggesmoorde yi-mie

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, heldere bouillon, knoflook, krabvlees, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, oestersaus, sojaolie, yi mie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen in filodeeg

Ingrediënten:
eierdooiers, filodeegvellen, knoflook, korianderpoeder, maïsolie, oestersaus, peper, sojasaus en tijgergarnalen

Soort:
hapjes
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Roerbakboontjes

Ingrediënten:
chinese rijstwijn, garnaal, hele doperwten, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, oestersaus, olie, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry - Mijn Recepten

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gerituurde kip-garnalen dumplings

Ingrediënten:
ei, azijn, chilisaus, kippendijfilet, lichte sojasaus, oestersaus, olie, pepers, rawit, rode pepers, shiitakes, suiker, knoflook, sesamolie, zout en wontonvellen

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper