Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, blanke azijn, bloem, citroensap, gember, groene kool, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, kool, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, sesamolie, sperziebonen, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: