Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Geglaceerde wortelen met kaneel en rozijnen
- Ingrediënten:
- boter, ganzenvet, honing, kaneel, krenten, nootmuskaat, plantaardige olie, rozijnen, wortelen en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, amandelmeel, anijs, anijszaad, aubergine, bakpoeder, bloem, knoflook, krenten, kruidnagel, melk, olie, peper, plantaardige olie, specerijen, tomatenpuree, ui, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: