Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, frituurolie, gehakt, gerookt paprikapoeder, gist, kaas, kikkererwten, knoflookboter, knoflookmayonaise, laurier, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Oh my foodness:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spaans:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Francesca Kookt!: