12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkbieslookdijonmosterddillegedroogde peterseliegedroogde rozemarijnhazelnootkikkererwtenknoflookmosterdolijfoliepeperpeterselierucolasherryazijnuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Falafel met knofooksaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, cayennepeper, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, mayonaise, peterselie, selderij, suiker, tahinpasta, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Vlechtwerkvlaai met pruimen en frambozen

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, citroensap, deeg, dille, groenten, kaneel, komkommer, kristalsuiker, marinades, mayonaise, melk, mosterd, olie, pappardelle, ricotta, slagroom, taart, vis, vlees, wijn, zalm, zure room en zwarte peper

Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Kipsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gerookte kipfilet, maggi, mandarijnen op sap, peper, ui, witlof, witte druiven en yofresh

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Kalfskoteletten met aardappelen in hazelnotenaioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, kalfskotelet, lente-ui, olijfolie, salie, selderijblad, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Hazelnotenaioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, lente ui, sherryazijn, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Shemara

Recept van Eerlijker Eten:

Vegan ‘zalm’ salade

Ingrediënten:
augurk, kikkererwten, bosuitjes, cherrytomaatjes, citroensap, dijonmosterd, gedroogde peterselie, gedroogde rozemarijn, mayonaise, olijfolie, peper en zout, rucola, bleekselderij, tahini en verse dille

Een recept uit Shemara

Recept van Eerlijker Eten:

Vegan ‘zalm’ salade

Ingrediënten:
augurk, kikkererwten, bosuitjes, cherrytomaatjes, citroensap, dijonmosterd, gedroogde peterselie, gedroogde rozemarijn, mayonaise, olijfolie, peper en zout, rucola, bleekselderij, tahini en verse dille