Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Kipsate met pindasaus
- Ingrediënten:
- djinten, honing, kerrie, ketoembar, kippenborstfilet, knoflook, limoensap, pinda's, sesamolie, sjalotjes en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, cassia, citroengras, citroensap, courgette, donkere sojasaus, dressing, fruit, gember, kaneelstokje, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, limoen, olie, pindakaas, sjalot, sojasaus, suiker, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van 88 Food:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: