Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table: