661 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapcourgetteeiknoflookkruidenlaurierolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspepersjalottomaattuinkruidenuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Knoflookpolenta

Ingrediënten:
aubergine, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, pomodoritomaat, suiker en kruiden

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...