93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnicognacdroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidenkruidnagellaurierbladmaïzenaolieolijfoliepeperplantaardige olierozemarijnrunderbouillontijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Gepureerde Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Romige Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, eigeel, kruiden, laurierblad, olie, peper, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Inktvisfideos met gegrilleerde coquilles en schaaldierenschuim

Ingrediënten:
bouquet garni, coquille, noedels, inktvisinkt, knoflookolie, laurierblad, olie, olijfolie, peper, schalen van schaaldieren, slagroom, sojasaus, steranijs, tomatenpuree, tomaten uit blik, tuinkruiden, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Stoofpot van rode bonen met kip & chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizo, kippendijen, knoflook, komijn, laurierblaadjes, paprikapoeder, peper, peterselie, gerookt paprikapoeder, plantaardige olie, rode bonen, rode paprika, rode wijn, tijm, tomato frito, ui, wortel en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Creoolse vissoep - Court bouillon

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, knoflook, laurierblad, olie, paprika, peper, selderij, tomaten in blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, visbouillon, zalmmoot en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gumbo van kip en worst - gumbo ya ya

Ingrediënten:
andouille, bloem, cayennepeper, filé-poeder, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, selderij, tijm, ui, verse peterselie, witte beuling, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Kaaiman met pikante saus - alligator sauce piquante

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, gedroogde rode peper, groene paprika, kaaimanvlees van de staart, knoflook, laurierblad, lente ui, olie, peper, rozemarijn, selderij, tabasco, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rivierkreeftragout - crawfish étouffée

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, laurierblad, lente ui, olie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, suiker, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Franse bonenstoofpot

Ingrediënten:
doorregen spek, droge witte wijn, ganzenbout, kippenbouillon, knoflookworst, knoflookzout, laurierblad, olie, prei, selderijwortel, tijm, tomaat, ui, verse bladselderij, verse peterselie, witte bonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees marengo - veau marengo

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, citroen, droge witte wijn, gezeefde tomaten, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, snijpeterselie, ui, verse dragon, verse peterselie, verse tijm, wortel, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kreeft à l'Americaine - homard à l'Americaine

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip in wijn - coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignon, cognac, croutons, kip, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, plantaardige olie, rode bourgogne, suiker, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gestoofd staartstuk - boeuf à la mode

Ingrediënten:
bospeen, boter, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, quatre épices, runderstaartstuk, ui, verse peterselie, verse tijm, winterwortel, zilveruitjes, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kalfsborst - falette

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, buikspek, cognac, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, plantaardige olie, snijbiet, snijpeterselie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde krab - crabe farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brood, broodkruim, calvados, cayennepeper, grof zeezout, knoflook, krab, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, plantaardige olie, sjalot, snijpeterselie, ui, peterselie, verse tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In bier gestoofd rundvlees - carbonnades flamandes

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, donker bier, donkerbruine basterdsuiker, klapstuk, laurierblad, olie, peper, pittige mosterd, rode wijnazijn, runderstoofvlees, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, volkorenbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...