Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Mayonezli karides salatasi - Garnalensalade met mayonaise
- Ingrediënten:
- garnalen, mayonaise, peper, peterselie, tomaten, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gedroogde tijm, kikkoman sojasaus, knoflook, koriander, kruiden, maïzena, mosterd, olie, olijfolie, oregano, peper, raapzaadolie, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: