Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude aspergesoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, groene asperges, melk, peper, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, reuzel, room, slagroom, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Brits bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Asperges:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Nachtbrood: