Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Mergkroketten - Marc Veyrat, 1999
- Ingrediënten:
- arachideolie, bloem, boter, broodkruim, eiwit, ganzenvet, knoflook, melk, mergpijp, paneermeel, peper, peterselie, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, aubergine, azijn, basilicum, belegen kaas, bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, emmentaler, gekookte ham, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, suiker, ui, water, witbrood, witte peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Pizza & pasta: