Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Gepocheerde eieren in roomsaus
- Ingrediënten:
- ei, franse dragonmosterd, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / boter en olie / meel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | belegen kaas, bloem, boter, broodje, ei, eidooier, gist, kaas, knoflook, komkommer, kruiden, magere melk, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, specerijen, witte peper, zonnebloemolie, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: