Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs brouillés - Roereieren
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, melk, peper, peterselie, slagroom, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, frituurolie, gehakt, kervel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, reuzel, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Noma:
Recept van Wateetons:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek: