Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Buffet / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: