Diner / voorgerecht uit Italië:
Bagna caôda - Knoflook-ansjovisdip
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, kardoen, knoflook, koolblad, koolraap, olijfolie, paprika en venkel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, asperge, bakolie, biet, bleekselderij, broccoli, brood, ciabatta, citroen, courgette, eidooier, gele paprika, komkommer, paprika, radijs, slagroom, venkel, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia: