Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Forellen met dille
- Ingrediënten:
- azijn, citroen, citroenschil, dille, fondu-relish uit pot, forel, mayonaise, rode paprika uit pot, suiker, witte gelatine, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, appel, arboriorijst, azijn, basilicum, boter, bouillon, calamari, citroen, citroengras, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, gerookte vis, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, prei, risottorijst, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen: