Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, ansjovis, appel, appelazijn, bechamelsaus, bladerdeeg, bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, citroen, ei, kerriepoeder, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, olijfolie, rode ui, tijm, ui, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: