Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Visterrine
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, azijn, bonen, boter, bouillon, cayennepeper, champignons uit pot, citroen, citroensap, couscous, dille, groene kruiden, groente, knoflook, kruiden, mayonaise, olijfolie, peterselie, tomaat, tuinkruiden, water, witte peper, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: