Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Gekookte artisjok met umami vinaigrette
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, artisjokken, citroensap, extra vierge olijfolie, kappertjes en mayonaise
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelpuree, agar-agar, ansjovis, ansjovisfilet, avocado, bieslook, borage cress, boter, citroenmayonaise, dragon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, forelfilet, gerookte zalm, griekse yoghurt, haring, knoflook, peper, peterselie, trostomaat, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest: