Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Mousse van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bloem, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, melk, room, sla, spruitgroente, vetstof en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, basilicum, béarnaisesaus, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, dille, ei, eidooier, gelatine, gerookte forel, halfvolle melk, kabeljauw, knoflook, peper, room, visbouillon, zalm, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: