Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencourgetteeigroentebouillonkaasmelknootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterseliepijnboompittenrozemarijnspinazietijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pens met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Broccolisoep met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, kippenbouillon, knoflook, munt, parmezaanse kaas, roomboter, sjalot en volle melk

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Risotto carnaroli met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, carnarolirijst, kippenbouillon, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, witte truffel, witte wijn, zoete ui en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Zoete risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aardbeiensaus, arboriorijst, chocoladesaus, ijs, kaneel, kardemompeul, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, oranjebloesemwater, parmezaanse kaas, peper, schenkstroop, steranijs, ui, vanille-essence, vanillestokje, fruit, vloeibare karamel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / sorbet
Haal meer recepten op...