Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeikippenbouillonknoflookolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Risotto met schorseneer en kastanjechampignons

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde bladpeterselie, groentebouillon, kastanjechampignon, olie, paddenstoelenbouillon, peper, pittige harde kaas, risottorijst, schorseneer, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Lasagne met kip en kastanjechampignons

Ingrediënten:
bloem, boter, kastanjechampignons, kip, ui, kruidnagels, lasagne, laurierblaadjes, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, vlees, volle melk en zwarte peperkorrels

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwten met verse kastanjechampignons of shiitakes

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, borlottibonen, bruine linzen, cannellinibonen, gigantes, groene linzen, kastanjechampignon, kidneybonen, kikkererwt, knoflook, koriander, laurierblad, limabonen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, peterselie, pintobonen, sojabonen, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade & champignon

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, champignons, chocolade tartelette, dragonstroop, limoenroom, taggiasche olijven en venkelchips

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Gegrilde champignons - champignons au grill

Ingrediënten:
champignon, citroensap, grof zout, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
barbecue/grill / veganistisch / vegetarisch / paddenstoelen
Haal meer recepten op...