Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Met vlees of vis gevulde savooiekool
- Ingrediënten:
- gekruid kalfsgehakt, savooiekool, spek, water en zalm
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, brood, citroen, citroensap, ei, eidooier, gehakt, groente, kip, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, paneermeel, pasta, peper, rijst, tomaat, vis, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Proef Puglia:
Ontbijt / brunch / lunch uit Home made:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: