635 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercourgettegroenteknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrozemarijnselderijtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spruitjes & prei met feta & tijm

Ingrediënten:
citroensap, citroentijm, extra vergine olijfolie, feta, gerookte-paprikapoeder, prei, olijfolie, rode ui, spruitjes, tortilla, verse korianderblaadjes, yoghurt en zeezoutvlokken

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Uiensoep met mosterdzaad, rauwe ui en tijm

Ingrediënten:
boter, harde abdijkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterd, mosterdzaad, peper, prei, runderbouillon, tijm, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Bijgerecht uit NAJAT:

Gekonfijte prei

Ingrediënten:
azijn, honing, preien, rietsuiker, tijm en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Rode-wijnsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Langzaam gestoofd kalfsvlees met pruimen & prei

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, citroen, droge witte wijn, gedroogde pruimen, gemalen piment, griekse yoghurt, kalfsschenkel, kaneelstokje, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, tomaat in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Recept uit Noma: a work in progress:

Salade van bramen en rode biet

Ingrediënten:
appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Haal meer recepten op...