Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Pasticcio met pompoen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, doorregen spek, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, room, sjalot, spinazie, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: