67 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobasilicumbotercitroendilleeiextra vierge olijfoliegerookte zalmkoriandermayonaisemelkolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterseliespinazietomaatuivisvruchtensapwaterzalmfiletzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Pitabroodjes met zalm

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, gembersiroop, knoflook, koriander, mayonaise, olie, paprika, peper, pitabroodjes, prei, ui, vis, zalmfilet en zout

Recept van Mijn Recepten:

Zalm slaatje

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, knoflook, mayonaise, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, tomatenketchup, ui en zalmfilet

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Niçoise met zalm

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, ei, gemengde bladsla, ghee, kappertje, knoflook, kokosolie, komkommer, olijfolie, olijven, rode ui, sperziebonen, tomaten, zalmfilet, zout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gestoomde zalm met linzensalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, biologische citroen, broccoli, bruine linzen, citroen, dille, dillezaad, extra vierge olijfolie, olijfolie, rodewijnazijn, roosjes, vruchtensap, sjalotje, spinazieblaadjes, sugar snaps, tahin, knoflook, venkelknol, verse dille, zalmfilet, zeezout en zwarte peper

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Zalm met salsa van kruiden en ei

Ingrediënten:
amandel, citroenrasp, citroensap, ei, extra vierge-olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, verse bieslook, verse bladpeterselie, oregano, walnoten en zalmfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...