Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met zeekat
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, linguine, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zeekat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bacon, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, citroenrasp, citroensap, cognac, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, inktvis, knoflook, olijfolie, pasta, spaanse peper, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: