quiche

Zoek naar quiche in jouw eigen kookboeken

Quiche koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Omgekeerde tomatentaart met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, knoflook, oregano en pruimtomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

De lekkerste kip & preitaart met bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, ei, kipfilet, melk, prei, tijm, varkensworstjes, witte wijn en wortel

Soort:
quiche
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Flamiche aux poireaux - Preitaart

Ingrediënten:
boter, ei, korstdeeg, peper, prei, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, emmentaler, nootmuskaat, peper, peterselie, rauwe ham, water, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Dekseltaart

Ingrediënten:
deeg, champignons, chorizo, ei, eierdooier, tomaat, gorgonzola, groene selderij, herbes de provence, kipfilet, mascarpone, olijfolie, paneermeel, peper, ui en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ricottataart

Ingrediënten:
basilicum, deeg, ei, eierdooiers, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, platte kaas, ricotta, rode ui en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aspergetaart met geitenkaas

Ingrediënten:
deeg, eieren, geitenkaas, gemalen belegen kaas, peper, room, witte asperges en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brocoli-hamtaart

Ingrediënten:
deeg, broccoli, eieren, gekookte ham, gemalen kaas, gerookte ham, koriander, peper, room, yoghurt en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met asperges

Ingrediënten:
asperges, deeg, eieren, gemalen kaas, melk, peper, room, spek, ui, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelen, deeg, bieslook, ei, gerookte zalm, melk, peper, room en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met visvulling

Ingrediënten:
deeg, bieslook, bloem, champignons, citroen, eieren, gemalen kaas, grijze garnalen, melk, peper, room, sjalotjes, vetstof, vis en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met tomaten en uien

Ingrediënten:
basilicum, deeg, eieren, gemalen kaas, marjolein, melk, oregano, peper, peterselie, room, tomaten, ui, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
eieren, gekookte ham, gruyère, gerookt spek, melk, peper, quichedeeg en room

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Quiche à la tomate Niçoise - Quiche met verse tomaten, ansjovis en olijven

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, basilicum, cayennepeper, ei, eidooier, gruyère, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, taartbodem, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter om in te vetten, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bastilla met kip, citroen en ei

Ingrediënten:
amandel, boter, citroen, ei, gemberpoeder, kaneelpoeder, kip, knoflook, koriander, olijfolie, oranjebloesemwater, peterselie, poedersuiker, saffraan, ui en warka

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met spek

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en uitgebakken spek

Soort:
quiche
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tamale pie - Gestoomde maismeelrol

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, djinten, groene paprika, kaas, knoflook, maisgries, maiskorrels uit blik, rundergehakt, tomaat, ui, varkensbraadworst, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Uientaart met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, ei, extra belegen kaas, goudse kaas, kerriepoeder, komijnekaas, slagroom en witte ui

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Torta slata - Hartige taart

Ingrediënten:
bloem, eidooier, grano duro meel, huttenkase, knoflook, nootmuskaat, ontbijtspek, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie en volkorenmeel

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Uientaart met spek en parmezaanroom

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, bladerdeeg, bosui, boter, bruine basterdsuiker, ei, mager rookspek, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tijmblaadjes en uien

Soort:
quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Lahmacun - Turkse pizza belegd met pittig lamsgehakt met salade van rode ui en sumak

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, chilivlokken, knoflook, lamsgehakt, paprikapuree, rode paprika, salade van rode ui en sumak, tomaten en volkorenbloem

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
boter, ei, gekookte ham, gerookte ham, korstdeeg, room en spekreepjes

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Taart met pompoenspaghetti, kokos en kerrie

Ingrediënten:
boter, ei, filodeeg, flespompoen, kokosmelk, rode kerriepasta, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
quiche
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, crème fraiche, ei, nootmuskaat en varken

Soort:
quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Homemade pastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, ei, kippenbouillon, korstdeeg, mascarpone, munt, olijfolie, runderfond, rundergehakt, tomatenketchup, tomatenpuree, ui en worcestersaus

Soort:
quiche