quiche

Zoek naar quiche in jouw eigen kookboeken

Quiche koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Omgekeerde tomatentaart met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, knoflook, oregano en pruimtomaten

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

De lekkerste kip & preitaart met bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, ei, kipfilet, melk, prei, tijm, varkensworstjes, witte wijn en wortel

Soort:
quiche
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Paastaart

Ingrediënten:
boterdeeg, ei, jonge artsjokharten, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spinazie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderpastei met aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Onion Tart: Onion Arlette with Onion Sablé, Glazed Pearl Onion, Onion Stock, Gruyere Custard and Onion Gratin

Ingrediënten:
banketbakkersroom met gruyere, bieslookbloemen, parelui, limoenzest, uien-arlette, uienbouillon, uiengratin en uiensablé

Soort:
quiche
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Flamiche aux poireaux - Preitaart

Ingrediënten:
boter, ei, korstdeeg, peper, prei, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tamale pie - Gestoomde maismeelrol

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, djinten, groene paprika, kaas, knoflook, maïsgriesmeel, maiskorrels uit blik, rundergehakt, tomaat, ui, varkensbraadworst, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Lahmacun - Turkse pizza belegd met pittig lamsgehakt met salade van rode ui en sumak

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, chilivlokken, knoflook, lamsgehakt, paprikapuree, rode paprika, salade van rode ui en sumak, tomaten en volkorenbloem

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met gerookte zalm

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en gerookte zalm

Soort:
quiche
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pizza met haloumi, crème fraiche en spinazie

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, gedroogde munt, haloumi, sjalot, spinazie, turks pizzadeeg en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met pekelvlees

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, pekelvlees, peterselie, roomboter en slagroom

Soort:
quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Dekseltaart

Ingrediënten:
deeg, champignons, chorizo, ei, eierdooier, tomaat, gorgonzola, groene selderij, herbes de provence, kipfilet, mascarpone, olijfolie, paneermeel, peper, ui en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappeltaart

Ingrediënten:
aardappelen, deeg, bieslook, ei, gerookte zalm, melk, peper, room en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met asperges

Ingrediënten:
asperges, deeg, eieren, gemalen kaas, melk, peper, room, spek, ui, vetstof en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brocoli-hamtaart

Ingrediënten:
deeg, broccoli, eieren, gekookte ham, gemalen kaas, gerookte ham, koriander, peper, room, yoghurt en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ricottataart

Ingrediënten:
basilicum, deeg, ei, eierdooiers, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, platte kaas, ricotta, rode ui en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aspergetaart met geitenkaas

Ingrediënten:
deeg, eieren, geitenkaas, gemalen belegen kaas, peper, room, witte asperges en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, emmentaler, nootmuskaat, peper, peterselie, rauwe ham, water, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche au roquefort - Quiche met roquefort

Ingrediënten:
bieslook, boter, cayennepeper, ei, gruyère, lente-ui, mon chou, peper, roquefort, slagroom, taartbodem, uiengroen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Quiche Lorraine - Quiche met room en spek

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, mager spek, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, taartbodem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Gevulde reuzenpastei

Ingrediënten:
broodmix, courgette, oude kaas, ham, knoflook, spek en sperziebonen uit blik

Soort:
quiche
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Quiche met salami en kerstomaat

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, kerstomaat, ei, nootmuskaat, oude kaas, peper, peterselie, salami, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Quiche à la tomate Niçoise - Quiche met verse tomaten, ansjovis en olijven

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, basilicum, cayennepeper, ei, eidooier, gruyère, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, taartbodem, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
quiche
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
eieren, gekookte ham, gruyère, gerookt spek, melk, peper, quichedeeg en room

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met visvulling

Ingrediënten:
deeg, bieslook, bloem, champignons, citroen, eieren, gemalen kaas, grijze garnalen, melk, peper, room, sjalotjes, vetstof, vis en zout

Soort:
quiche / hartige taart