zoet

Zoek naar zoet in jouw eigen kookboeken

Zoet koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Knickerbocker glory

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroensap, double cream, ei, framboos, glucosesiroop, maple syrup, pecannoot, poedersuiker, rode pruim, vanille extract en zeezoutvlokken

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Frozen espresso parfait for a crowd

Ingrediënten:
basterdsuiker, cacaopoeder, cream of tartar, donkere chocolade, double cream, ei, espressokoffiepoeder, hazelnoot, koffie essence, poedersuiker, sterke espressokoffie, whisky en wijnsteenzuur

Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Tomaat, yoghurtsorbet, crumble en specerijensiroop

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cherrytomaten, citroenmelisse, ijswater, jeneverbes, kaneelsiroop, kardemompeul, korianderzaad, steranijs, suiker, vanillestokje, venkelzaad, water, witte basterdsuiker, yoghurt en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Bijgerecht uit Het Bali kookboek:

Gebakken bananen

Ingrediënten:
bakbananen en rijstebloem

Keuken:
Balinees
Soort:
zoet
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Pap van rijstebloem met santen en palmsuiker

Ingrediënten:
gula bali, kokosmelk, kokosvruchtvlees, pandanblad en rijstebloem

Keuken:
Balinees
Soort:
zoet
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Rijstkoekjes in palmsuikersaus

Ingrediënten:
gula bali, kokosmelk, pandanblad, rijstebloem en tapiocameel

Keuken:
Balinees
Soort:
zoet
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Rijstebloem met palmsuiker in jong kokosblad

Ingrediënten:
gula bali, kokosblad en rijstebloem

Keuken:
Balinees
Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Dadel en LSA Muffin

Ingrediënten:
amandelmeel, dadel, lijnzaadmeel, lsa en zonnebloempittenmeel

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Vijg en kaneel muffin

Ingrediënten:
gedroogde vijgen en kaneel

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Blauwe bes en appel muffin

Ingrediënten:
blauwe bessen en gedroogde appel

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Cheesecake-blondies met bessen

Ingrediënten:
bessen

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Citroen-mascarponemousse met amaretticrunch

Ingrediënten:
amaretti, citroen en mascarpone

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Recept uit delicious. magazine - 2016-12:

Espresso-whiskycakejes

Ingrediënten:
espresso en whisky

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Recept uit delicious. magazine - 2016-12:

Florentinercake

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Recept uit delicious. magazine - 2016-12:

Citroentaartjes met delicious.jam

Ingrediënten:
citroen en jam

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Peren met sabayon

Ingrediënten:
peren en sabayon

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Recept uit delicious. magazine - 2016-12:

Ricottacake, omgekeerde, met karamelabrikozen .

Ingrediënten:
abrikozen en ricotta

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Shaker-citroenpie

Ingrediënten:
citroen

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Sinaasappel-kaneelflan, gekaramelliseerde

Ingrediënten:
kaneel en sinaasappel

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Terrine met stoofpeertjes en witte chocolade

Ingrediënten:
stoofpeertjes en witte chocolade

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Yoghurttrifle met pecan-koffiecrumble en citrus-gemberjam

Ingrediënten:
citroen, gemberjam, koffie en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Amarettisandwich met espressocrème

Ingrediënten:
amaretti en espresso

Soort:
zoet
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Dessertglaasjes met vijgen en mascarpone

Ingrediënten:
boter, kwark, mascarpone, rietsuiker, vanillesuiker, vijgen en zandkoekjes

Soort:
zoet
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Pralines roses

Ingrediënten:
amandel, kristalsuiker, poedersuiker, rode voedselkleurstof en water

Soort:
zoet