zoet

Zoek naar zoet in jouw eigen kookboeken

Zoet koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Granny Smith met sorbetijs

Ingrediënten:
appel, appellikeur, suiker en witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Nectarine met vanillecrème en aardbeiensaus

Ingrediënten:
aardbei, bladerdeeg, bloem, citroenrasp, eidooier, melk, nectarine, poedersuiker, suiker en vanillesuiker

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tiramisu

Ingrediënten:
bladgelatine, bruine suiker, cacao, ei, koffie, lange vingers, marsala, mascarpone, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Gevulde koeken

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bloem, citroensap, ei, eierdooier, suiker, vetstof en zout

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Appelstrüdel

Ingrediënten:
appelen, citroen, honing, kaneel, paneermeel, rozijnen, rum, strüdeldeeg en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Tompoes

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bladerdeeg, pasteibakkersroom en suikerglazuur

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Dadelstrüdel

Ingrediënten:
cognac, dadels, ei, eierdooiers, honing, kaneel, paneermeel, strüdeldeeg en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Frozen espresso parfait for a crowd

Ingrediënten:
basterdsuiker, cacaopoeder, cream of tartar, donkere chocolade, double cream, ei, espressokoffiepoeder, hazelnoot, koffie essence, poedersuiker, sterke espressokoffie, whisky en wijnsteenzuur

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Knickerbocker glory

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroensap, double cream, ei, framboos, glucosesiroop, maple syrup, pecannoot, poedersuiker, rode pruim, vanille extract en zeezoutvlokken

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Bokkenpootjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boterroom, broyage, eiwit, maïszetmeel, pure chocolade, suiker en zout

Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Rotsjes

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, gemalen kokos en suiker

Soort:
zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Gekristalliseerde noten

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker en pistache

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Banaan, Zemelen en Kaneel Muffin

Ingrediënten:
banaan, haverzemelen, kaneel en tarwezemelen

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Ontbijtrepen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bruine basterdsuiker, ei, gedroogde cranberries, havervlokken, kaneel, plantaardige olie, quinoavlokken, raapzaadolie, tarwekiemen, vanille-extract, volkorenbloem en zonnebloempitten

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Fruitspiesen met gemberkoekkruimels en kokosroom

Ingrediënten:
fruit, gember, koekkruimels en kokosroom

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Granola van quinoa

Ingrediënten:
ahornsiroop, bosvruchten, havervlokken, kaneel, plantaardige olie, witte quinoa, yoghurt en zonnebloempitten

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / lunch uit Fresh en light:

Volkorenpannenkoekjes met honing en ricotta

Ingrediënten:
bakpoeder, eiwit, honing, melk, ricotta en volkorenbloem

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Limonade-ijsjes

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Macadamiakoek-ijssandwiches

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Recept uit delicious. magazine - 2016-07:

Papaja-kokostaart met gembersiroop

Ingrediënten:
gembersiroop, kokos en papaja

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Papaja-yoghurtijsjes

Ingrediënten:
papaja en yoghurtijs

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Passievruchtmoussetaart

Ingrediënten:
passievrucht

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-07

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-07:

Picarones

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Stoofpeer, cranberry panna cotta & semifreddo van kervelwortel

Ingrediënten:
kervel, panna cotta, stoofpeer en wortel

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Recept uit delicious. magazine - 2016-13:

Zimtsterne

Soort:
zoet

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:

Chocolade-cheesecake

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
zoet