zoet

Zoek naar zoet in jouw eigen kookboeken

Zoet koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt uit Fresh en light:

vijfgranenpap

Ingrediënten:
gerstevlokken, havermoutvlokken, honing, lijnzaad, melk, speltvlokken en witte quinoa

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Ontbijt / diner / lunch / nagerecht uit Sweet:

Pot barley pudding with roasted apples and date syrup

Ingrediënten:
appel, pink lady, boter, bramleys, citroen, dadelsiroop, demerarasuiker, gerst, granny smith appel, kaneelstokje, nootmuskaatpoeder, vanillestokje en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Muesli muffin

Ingrediënten:
amandel, gedroogde abrikoos en havermoutvlokken

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Ginger crème caramel

Ingrediënten:
basterdsuiker, double cream, ei, gemberwortel, vanille extract, vanillestokje en volle melk

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje / basisrecept uit Fresh en light:

Basismuffin

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, honing, karnemelk, plantaardige olie, ruwe suiker, vanille extract en volkorenbloem

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Sticky fig pudding with salted caramel and coconut topping

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, double cream, ei, gedroogde cocosnoot, gedroogde vijgen, granny smith appel, lichtbruine basterdsuiker en vanille extract

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Framboos en haver muffin

Ingrediënten:
diepvriesframbozen en havermoutvlokken

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Cape gooseberry pavlova

Ingrediënten:
basterdsuiker, cream of tartar, double cream, eiwit, griekse yoghurt, honing, kaapse kruisbes (physalis), poedersuiker, vanillestokje en wijnsteenzuur

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Ontbijt / diner / nagerecht uit Sweet:

Rice pudding with roasted rhubarb and tarragon

Ingrediënten:
basterdsuiker, double cream, dragon, griekse yoghurt, kaneelstokje, laurierblad, poedersuiker, puddingrijst, rabarber, sinaasappelschil, vanillestokje en volle melk

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Diner / nagerecht uit Sweet:

Hot chocolate and lime puddings

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, crème fraîche, donkere chocolade, double cream, ei en melkchocolade

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Ricottabeignets met sinaasappel en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, fijne kristalsuiker, honing, munt, poedersuiker, ricotta, sinaasappel, volle melk, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Frambozenknetterpoeder

Ingrediënten:
citroenzuur, dropstaven, gevriesdroogde frambozen, natriumbicarbonaat en poedersuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Vlaflip

Ingrediënten:
limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Forentijntjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, citroen, ei, eierdooiers, honing, room, suiker, vanille-extract en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:

Vanilleyoghurt

Ingrediënten:
agavenectar, agavesiroop, ahornsiroop, vanille-extract en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen 1 notitie

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Teacakes met perzik en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, frambozen, perzik, poedersuiker, vanille-essence, water, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Diner / nagerecht / dessert uit Karsu's Kitchen:

Pompoentoetje - Kabak tatlısı

Ingrediënten:
citroensap, ongebluste kalk, pompoen en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
zoet
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Fudge uit botten

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, druivenpitolie, glucose, merg, mergpijp, room, suiker en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Bubbeltjesmousse

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Dronken sinaasappels met chocolade-amandelpudding

Ingrediënten:
amandel, chocolade en sinaasappels

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Hangop met abrikozencoulis

Ingrediënten:
abrikozen

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-13:

Geglazuurde kaneelbroodjes

Ingrediënten:
glazuur en kaneel

Soort:
zoet / zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-13:

Cranberry-kokoscake

Ingrediënten:
kokos

Soort:
zoet

Recept uit delicious. magazine - 2009-13:

Fudge met gedroogde cranberry’s en ananas

Ingrediënten:
ananas en fudge

Soort:
zoet