zoet

Zoek naar zoet in jouw eigen kookboeken

Zoet koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Fudge uit botten

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, druivenpitolie, glucose, merg, mergpijp, room, suiker en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Rabarber- en muskaatwijngelei

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gelatine, muskaatwijn, rabarber en sinaasappel

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen 1 notitie

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Teacakes met perzik en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, frambozen, perzik, poedersuiker, vanille-essence, water, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:

Vanilleyoghurt

Ingrediënten:
agavenectar, agavesiroop, ahornsiroop, vanille-extract en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Gebakken vijgen in karnemelkcustard

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, karnemelk, maïzena, melk, vanille-extract en vijgen

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Luchtige vanillericotta

Ingrediënten:
ahornsiroop, ricotta en vanille-extract

Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Wentelteefjes uit de oven

Ingrediënten:
ei, fruit, halfvolle melk, honing, kaneel, vanille extract, volkorenbrood en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Hoe te eten:

Appels uit de oven met karamel

Ingrediënten:
appels, boter, calvados, citroen, koffieroom en lichtbruine basterdsuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Poires belle hélène

Ingrediënten:
citroen, double cream, fijne kristalsuiker, oploskoffie, peren, pure chocolade, slagroom, sterke zwarte koffie, tafelsuiker, vanille-extract, vanillestokje, vanillesuiker en viooltjes

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Bananencustard

Ingrediënten:
bananen, eidooier, fijne kristalsuiker, saffraan en volle melk

Soort:
zoet
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / nagerecht uit Tough Cookie:

Mount Everest

Ingrediënten:
granaatappelpitjes, kastanjepuree, slagroom en yuzu

Soort:
zoet
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Ontbijt / diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Wentelteefjes met kersen in rode wijn

Ingrediënten:
boter, brioche, brood, ei, fijne kristalsuiker, kersen, kersenjam, poedersuiker, rode wijn, slagroom, vanille-ijs en vanillestokje

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2016-13:

Karnemelksoep & karnemelkijs, gember- kruidnagelsiroop en amandelcrunch

Ingrediënten:
amandel, gember, karnemelk en kruidnagels

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Recept uit delicious. magazine - 2016-13:

Mincepies, klassieke kleine

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Recept uit delicious. magazine - 2016-13:

Mürbeteig-jamkoekjes

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Recept uit delicious. magazine - 2016-13:

Haselnussmakronen

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Recept uit delicious. magazine - 2016-13:

Jamkoekjes - murbeteig

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Ahorn-bananenbrood met karamelbananen

Ingrediënten:
bananen en brood

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Chocoladevacherin

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Chocolade-meringuetaart, grove

Ingrediënten:
chocolade

Soort:
zoet
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / nagerecht uit Tough Cookie:

Abrikozenmousse

Ingrediënten:
basterdsuiker, cream sherry, dunne wafeltjes, gedroogde abrikozen en slagroom

Soort:
zoet
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / nagerecht uit Tough Cookie:

Basilicumaardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, basilicumbladeren, sinaasappel en witte basterdsuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / nagerecht uit Tough Cookie:

Gevulde pruimen of perziken

Ingrediënten:
cantucci, grappa, perziken, pruimen, roomboter en witte basterdsuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / nagerecht uit Chez Adriaan:

Chocoladesoufflés

Ingrediënten:
boter, ei, geleisuiker, poedersuiker en pure chocolade

Soort:
zoet