zoet

Zoek naar zoet in jouw eigen kookboeken

Zoet koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Mastiek-ijs

Ingrediënten:
basterdsuiker, chios-mastiek, melk en schenkroom

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Bij de koffie uit Koken voor elke dag:

Forentijntjes

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, citroen, ei, eierdooiers, honing, room, suiker, vanille-extract en vetstof

Soort:
zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Frambozenknetterpoeder

Ingrediënten:
citroenzuur, dropstaven, gevriesdroogde frambozen, natriumbicarbonaat en poedersuiker

Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Vlaflip

Ingrediënten:
limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenjongens

Ingrediënten:
brandewijn, kaneelstokje, rozijn, suiker en sultana's

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Kweeperen gepocheerd in muskaatwijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, kardemompitjes, kruidnagel, kweeperen, laurier, muskaatwijn, peperkorrels en suiker

Soort:
zoet
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Abrikozenplaatkoek

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, bloem, boter, honing, maïzena, melk, nootmuskaat, piment, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Aardbeienijs

Ingrediënten:
aardbeienijs

Soort:
zoet

Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Chocolade-ijs, luxe

Ingrediënten:
chocolade-ijs

Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen 1 notitie

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Teacakes met perzik en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, frambozen, perzik, poedersuiker, vanille-essence, water, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / basisrecept uit Fresh en light:

Vanilleyoghurt

Ingrediënten:
agavenectar, agavesiroop, ahornsiroop, vanille-extract en yoghurt

Soort:
zoet
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Fudge uit botten

Ingrediënten:
appelbalsamico, boter, druivenpitolie, glucose, merg, mergpijp, room, suiker en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
zoet
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Diner / nagerecht / dessert uit Karsu's Kitchen:

Pompoentoetje - Kabak tatlısı

Ingrediënten:
citroensap, ongebluste kalk, pompoen en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
zoet
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Tiramisu

Ingrediënten:
bladgelatine, bruine suiker, cacao, ei, koffie, lange vingers, marsala, mascarpone, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Basisrecept uit delicious. magazine - 2016-11:

Witbrood, klassiek

Ingrediënten:
witbrood

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-10:

Vruchten-theebrood

Ingrediënten:
brood, thee en vruchten

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-04

Recept uit delicious. magazine - 2016-04:

Scones, klassieke, met zoete topping met nutella & marshmellow

Ingrediënten:
nutella

Soort:
zoet / zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Recept uit delicious. magazine - 2016-05:

Scones, klassieke, met zoete banoffeetopping

Soort:
zoet / zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Recept uit delicious. magazine - 2016-05:

Scones, klassieke, met zoete topping met ricotta & honeycomb-crunch

Ingrediënten:
ricotta

Soort:
zoet / zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Recept uit delicious. magazine - 2016-05:

Scones, klassieke, met zoete topping met schwarzwalder kirsch

Ingrediënten:
kirsch

Soort:
zoet / zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Recept uit delicious. magazine - 2016-05:

Scones, klassieke, met zoete topping van blauwe bessen en ahornsiroop

Ingrediënten:
ahornsiroop en blauwe bessen

Soort:
zoet / zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Recept uit delicious. magazine - 2016-05:

Scones, klassieke, met zoete topping van frisse lemoncurd

Ingrediënten:
lemoncurd

Soort:
zoet / zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-10:

Sesamzaadbroodjes

Ingrediënten:
sesamzaad

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-09

Recept uit delicious. magazine - 2016-09:

Sesamcrackers en kiemensalade met zalm

Ingrediënten:
crackers en zalm

Soort:
zoet
Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-05:

Stoombroodjes, Taiwanese (gua bao) met geglaceerde kippenlevers en knoflookchips

Ingrediënten:
gua bao, kippenlevers en knoflook

Soort:
zoet