groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in jouw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bieslook, dille, kippenbouillon, nieuwe aardappels en zure room

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uienpuree

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, melk, nootmuskaat, peper, uien, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van bintjes en pruimen

Ingrediënten:
aardappel, bintje, bot, eidooier, invertsuiker, melk, pruimen, pruimenpitten, room, suiker, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

Stoccafisso alla Messinese / Gezouten kabeljauw Messina stijl

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gedroogde gezouten kabeljauw, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, peterselie, pijnappelpitten, rozijnen, tomaten, ui, zout en zwarte olijven

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Bijgerecht uit De grote Kleyn:

Aardappel in de oven I

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Bijgerecht uit De grote Kleyn:

Aardappel in de oven II

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Friet

Ingrediënten:
aardappel en frituurvet

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Dibbelabbes - Saarlandse aardappelpannenkoekjes

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, ei, geklaarde boter, gerookt spek, ham, majoraan, nootmuskroom, peterselie en prei

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

"Sfinci" di patate / Aardappeldoughnuts

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, citroen, ei, gist, kaneel, melk, olijfolie en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappeltorentjes

Ingrediënten:
aardappel, melk, olijfolie, peper, roseval aardappel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Starch-Infused Ultrasonic Fries

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Ultrasonic Fries

Ingrediënten:
russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Potatoes, peeled cooking sous vide for purees

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Potatoes with Vin Jaune Sabayon

Ingrediënten:
bieslook, gember, gerookte aardappel, geroosterde hazelnoot, hazelnootolie en sabayon van vin jaune

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Potatoes

Ingrediënten:
aardappel, sous vide gekookt en boter

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Laurieraardappelen

Ingrediënten:
aaardappelen, gevogeltebouillon, laurier, peper, vetstof en zout

Soort:
groenten en aardappels / ovenschotel
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Robuchon

Ingrediënten:
boter, crème fraiche, melk en ratte aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, boter en melk

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsalade met knoflookmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mayonaise, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn en zout

Soort:
aardappelgerecht