Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel - Aardappelpastei
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Elzas: