groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in jouw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 1

Ingrediënten:
citroen, feta, ingemaakte paprika, kruimige aardappels, lente-ui, olijfolie en zwarte olijven

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Gestampte aardappels

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, dragonblad, grove mosterd, knoflook, olijfolie, sjalot en wittewijnazijn

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Puree met kaas

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, cottagecheese, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 7

Ingrediënten:
citroensap, kruimige aardappels, olijfolie, peterselie, sambalolijven en sardines

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Pommes dauphine

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, ei, olie, peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:

Aardappelsalade - variatie 4

Ingrediënten:
azijn, kruimige aardappels, mosterd, olijfolie, sperziebonen, tomaat en worcestersaus

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Aardappelspaghetti met carbonarasaus

Ingrediënten:
aardappel, bacon, eidooier, knoflook, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Bijgerecht uit De grote Kleyn:

gebakken aardappel

Ingrediënten:
aardappel, boter, margarine, olie en reuzel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Janssons frestelse - Janssons verleiding

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, boter, room en ui

Keuken:
Zweeds
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Friet

Ingrediënten:
aardappel en frituurvet

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Amb patata

Ingrediënten:
aardappel, ali-i-oli amb ou, ei, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Kippensalade met spekjes en aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, bieslook, kipfilets, kippenbouillon, mosterd, olie, peper, peterselie, sjalotjes, spek en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Twice baked potatoes

Ingrediënten:
aardappel, groene ui, ontbijtspek, oude goudse kaas en zure room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebakken aardappelen

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peterselie, vastkokende aardappel en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Luie aardappelen

Ingrediënten:
knoflook, nieuwe aardappels, roomboter, tijm en 
zout en peper

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Bijgerecht uit De man die alles at:

Gemakkelijke friet

Ingrediënten:
arachideolie en bloemige aardappel

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Bijgerecht uit De man die alles at:

Toscaanse friet met kruiden

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, knoflook, oregano, peper, rozemarijn, salie, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappelsalade met knoflookmayonaise

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mayonaise, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

"Sfinci" di patate / Aardappeldoughnuts

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, citroen, ei, gist, kaneel, melk, olijfolie en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin Savoyard - Gegratineerde plakjes aardappel met bouillon, kaas en een vleugje knoflook

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gruyère, knoflook, vleesbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht