groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in jouw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, geraspte kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gratin Savoyard

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, gruyere, knoflook, melk, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gratin aux cèpes - Gratin met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
aardappel, boter, eekhoorntjesbrood, gruyere, knoflook, peper, peterselie, room, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Kartoffefl special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Bijgerecht uit Kartoffefl special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Speckkartoffeln - Aardappelen met spek

Ingrediënten:
duits schuim

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Kartoffefl special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Diner / hoofdgerecht uit Kartoffefl special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Rösti mit Schweienschmaltz - Rösti met reuzel

Keuken:
Duits / Zwitsers
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Kartoffefl special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Bijgerecht uit Kartoffefl special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Kartoffelfächer mit Trüffeln - Hasselbackaardappelen met truffels

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met olijven en gedroogde tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, gedroogde tomaten, groene olijven, melk, olijfolie en peper

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, dooier, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelsoufflé

Ingrediënten:
aardappelpuree, eiwit en roomboter

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
aardappel, dooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Pommes Dauphine

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, roomboter, slagroom, soezenbeslag en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kokos en koriander

Ingrediënten:
aardappelen, kokos, kokosmelk, korianderblaadjes, limoen, peper en rood spaans pepertje

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Saffraanpuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, peper, saffraan, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelwafeltjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bier, bloem, ei, gist, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Bijgerecht uit Home made zomer:

Aardappeltjes 'sauce gribiche'

Ingrediënten:
boter, cornichons, ei, eidooier, kappertjes, krieltjes, mosterd, olijfolie, platte peterselie, rodewijnazijn, venkelknol, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met goudsbloemblaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, goudsbloemblaadjes, goudsbloembladpoeder, laurier, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekarameliseerde aardappelen met pijnboompitjes en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, krielaardappelen, peper, pijnboompitten, suiker, witte wijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoete aardappelen met tomaat en prei

Ingrediënten:
bataten, groentebouillon, ketjap, knoflook, olie, peper, preiwit, rode paprika's, sjalotten, tomaten, zoete aardappelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gebakken aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rösti

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, melk, nootmuskaat, peper, uien, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Zoete aardappel met cheddar

Ingrediënten:
cheddar, nootmuskaat, olijfolie, verse bieslook en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Gestampte aardappels

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bladpeterselie, dragonblad, grove mosterd, knoflook, olijfolie, sjalot en wittewijnazijn

Soort:
aardappelgerecht