groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in jouw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Modernistische friet

Ingrediënten:
aardappel en arachideolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Fadge (N-Ierse aardappelkoekjes)

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter en spekvet

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, boter en melk

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Amb patata

Ingrediënten:
aardappel, ali-i-oli amb ou, ei, olijfolie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Puree van zoete aardappel

Ingrediënten:
boter, knolselderij, nootmuskaat, olie, peper, room, sjalot en zoete aardappel

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gratin Savoyard

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, gruyère, knoflook, melk, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gratin aux cèpes - Gratin met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
aardappel, boter, eekhoorntjesbrood, gruyère, knoflook, peper, peterselie, room, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Potato Puree

Ingrediënten:
aardappelsap, aardappelvlokken, geklaarde boter, aardappel, grove mosterd, reuzel en ultra-sperce®

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Patate fritte con aglio e rosmarino (Gebakken aardappel met knoflook en rozemarijn)

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappelschotel Bolognaise

Ingrediënten:
aardappelpuree, basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Saffraanpuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, peper, saffraan, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelwafeltjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bier, bloem, ei, gist, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kokos en koriander

Ingrediënten:
aardappelen, kokos, kokosmelk, korianderblaadjes, limoen, peper en rood spaans pepertje

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Starch-Infused Fries

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pectinase-Steeped Fries

Ingrediënten:
pectinex ultra sp-l, russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Sous Vide Cooked Potato

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pommes Pont-Neuf

Ingrediënten:
frituurvet, russet aardappel, suiker, water, zout en zuiveringszout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Llapingachos - Aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, olie, peper, spekvet, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma

Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:

Gedämpfte neue Kartoffeln mit Oreganoblüten - Gestoomde nieuwe aardappelen met oreganobloemen

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht