Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel - Aardappelpastei
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: