groenten en aardappels

Zoek naar groenten en aardappels in jouw eigen kookboeken

Groenten En Aardappels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel - Aardappelpastei

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelen

Ingrediënten:
bamberger hörnchen, boter, karwijzaad, la ratte aardappel en witbroodblokjes

Keuken:
Duits
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Stevige aardappelkugel

Ingrediënten:
aardappel, aardappelmeel, ei, kippenvet, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Sauerkraut - Zuurkool

Ingrediënten:
appel, jeneverbessen, karwijzaad, laurier, water, witte kool en zout

Keuken:
Frans / Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kool

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Pistache-aardappelen

Ingrediënten:
bruine boter, gedroogde rode chilipeper, harissapoeder, laurier, pistachenoten, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoete aardappelen met worteltjes en kruiden

Ingrediënten:
bataten, cayennepeper, honing, kaneel, knoflook, koriander, limoen, nootmuskaat, olijfolie, saffraan, uien, water, wortelen, zoete aardappelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, peper, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gnocchi van aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, eieren, parmezaanse kaas, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde krielaardappelen

Ingrediënten:
knoflook, krielaardappelen, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, witte wijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kerrie en sesamzaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, kerriepoeder, knoflook, kurkuma, melk, olie, sesamzaadjes, suiker en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Patates au lard / Aardappel met spek

Ingrediënten:
aardappel, boter, buikspek, gerookt spek, groentebouillon, nootmuskaat, peper, roscoff ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappelpuree met olijfolie, knoflook en gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bieslook, ei, knoflookpuree, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Patatas revolconas con sus torreznos - Aardappel bestoven met paprikapoeder en spekjes

Ingrediënten:
bloemige aardappel, doorregen spek, iberico varkenswang, knoflook, laurier, olijfolie, pancetta, pimenton de la vera dulce, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Bijgerecht uit Gesund Geniessen:

Tempura van zoete aardappel

Ingrediënten:
ijswater, plantaardige olie, tempurameel en zoete aardappel

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met maïs

Ingrediënten:
aardappelen, gemalen kaas, gerookt spek, mais, nootmuskaat, peper, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelrösti met saliebloemen

Ingrediënten:
aardappelen, olie, peper, saliebloemen, ui, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brandnetelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, brandnetels, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met kaas

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, kruidenkaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gesouffleerde aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaaskoekjes gevuld met puree

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, herbes de provence, paneermeel, peper, peterselie, tuinkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Aardappelsla van de Eifeltoren

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, ham, peper en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met basilicum

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, melk, peper, pijnboompitten, room, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht