noedels

Zoek naar noedels in jouw eigen kookboeken

Noedels koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bayerische leberknôdelsuppe - Beierse levernoedelsoep

Ingrediënten:
ei, majoraan, melk, runderlever, rundvet, ui, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / noedels
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Aardappelnoedels

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, eidooier, kruiden, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gevulde bulgurnoedels

Ingrediënten:
bladspinazie, bloemige aardappel, eidooier, fijne bulgur, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, mild chilizout, olijfolie, peterselieblad, ras el hanout, sjalot en syrische spinaziekruiden

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Broodnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, ui, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Wontons in chinese wontonsoep

Ingrediënten:
bieslook, chilipoeder, eendenborst, gember, knoflook, koriander, lente-ui, peper, preistengels, varkenshak, wontonvellen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Pittige rijstnoedelsalade

Ingrediënten:
gember, geroosterde sesamolie, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie, radijs, rijstvermicelli, rode chilipeper, sojasaus, suiker, vissaus en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Knedliky met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, ontbijtspek, oud brood, reuzel en ui

Keuken:
Tsjechisch
Soort:
noedels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Pretzelnoedels

Ingrediënten:
ei, kruiden, lente-ui, melk, olie, peper, piment, pretzel, rookspek en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Zwart noedeldeeg

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, inktvisinkt, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
noedels
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Cornmeal dumplings - Maïsmeelnoedels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, maïsmeel, melk, spekvet en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Hongaarse varenikes

Ingrediënten:
ei, ganzenlever, olie, pastadeeg, peper, ui en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Lianggua rouru he - Fijngehakte bittere meloen met rijstnoedels

Ingrediënten:
arachideolie, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, rijstmie, rijstnoedels, sopropo, suiker, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Snack of tussendoortje uit Smaak van china:

Chengdu huntun - Wontons uit Chengdu

Ingrediënten:
chilipeperolie, chinese zwarte azijn, donkere sojasaus, knoflook, lente-ui, roze peperkorrels, suiker, wontonvellen en wontonvulling

Keuken:
Chinees
Soort:
noedels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Gebratene Wickelkloβe - Gebakken Noedelrol

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bloemige aardappelen, doorregen spek, eidooier, geklaarde boter, grof zout, maïzena, nootmuskaat, paneermeel, peper, witte ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Cabbage dumplings - Koolnoedels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gruyère, kool, melk, reuzel, zachte broodjes en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
noedels
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Cottage cheese dumplings - Noedels van cottage cheese

Ingrediënten:
cottage cheese, ei, griesmeel, reuzel, wit broodkruim, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Griesmeelknaidlach

Ingrediënten:
ei, griesmeel, kippenvet, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Salzburger Nockerln

Ingrediënten:
aardappelmeel, eidooier, eiwit en suiker

Keuken:
Oostenrijks / Internationaal
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Matseknaidlach

Ingrediënten:
ei, kippenvet, matsemeel, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholentknaidlach

Ingrediënten:
bloem, ei, kippenvet, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Challeknaidlach

Ingrediënten:
challe, ei, kippenvet, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Aardappelknaidlach

Ingrediënten:
aardappel, ei, kippenvet, peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Servetnoedels

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, tuinkruiden, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, oud brood zondere korst, paneermeel, suiker, uitgelekte kwark, water, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Eenvoudige kobeba-balletjes met gemalen rijst

Ingrediënten:
mager rundgehakt, rijstmeel, vulling voor kobeba, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
noedels