Kruidenazijn

Kruidenazijn wordt beschouwd als azijn.

Zoek naar kruidenazijn in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kruidenazijn in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kruidenazijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kruidenazijn:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Romige kruidendressing

Ingrediënten:
croutons, sla, kruidenazijn, mosterd, slagroom en walnotenolie

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Ansjovispasta - anchoïade

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, oud stokbrood, peper en provencaalse kruidenazijn

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, kruidenazijn, mosterd en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Octopussalade

Ingrediënten:
bleekselderij, kruidenazijn, mosselen, octopus, peterselie, venkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Amalfi-salade

Ingrediënten:
komkommer, kruidenazijn, radijs, rode ui, rode wijnazijn, sinaasappel en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Taugésalade - lalab taugé

Ingrediënten:
citroensap, ketjap benteng asin, komkommer, kruidenazijn, limoensap, prei, radijs, sambal badjak, sambal oelek, taugé, verse bieslook, zoetzure augurk en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / basisrecept uit Creative chef:

No. 1 Parfum Meditarrané

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, korenbloemwater, kruidenazijn, lavendelwater, rozemarijnwater, salie, tomatenconsommé, verbenawater en witte balsamicoazijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Makreel in warme marinade - maquereaux à la marinade chaude

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, provencaalse kruidenazijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis