Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Passata di pomodoro (gezeefde tomaten)
- Ingrediënten:
- basilicum, san marzanotomaten en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
San marzanotomaten wordt beschouwd als tomaten.
Alternatieve naam: san marzano-tomaten.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met san marzanotomaten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient san marzanotomaten:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Minimania:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-03:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-02:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Recept uit delicious. magazine - 2011-05: