Kip-tomatenkebabs met gremolata

Je vindt dit recept op pagina 40 in delicious. magazine - 2011-02 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
diversen / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tomatencrèmesoep

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gedroogdetomatenpuree

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

5 or less: Aubergine-ricotta rolletjes

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Groene tomatenjam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!