Olijvenpasta

Zoek naar olijvenpasta in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met olijvenpasta in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste olijvenpasta recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient olijvenpasta:

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kip met tapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, gele kerstomaat, kappertjes, kipvleeswaren, knoflook, melk, olijfolie, olijvenpasta, peterselie, rode kerstomaat, sjalot, toast en zwarte olijven

Keuken:
Spaans / Provençaals
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Zilveren rigatoni

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, pecorino, rigatoni, tomaat en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met oijven

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, bucatini, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomaat uit blik en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Lamb Chop Sauté with a Sauce of Woodland Mushrooms - Gebakken lamskoteletjes met een saus van bospaddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, dijonmosterd, eekhoorntjesbrood, grote parasolzwam, honingzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, maïzena, oesterzwam, olijfolie, oranje-groene melkzwam, reuzenbovist, rode wijn, trompets de mort, weidechampignons, wijnazijn, zout, zwarte olijfpasta en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:

Esquiexada - Catalaanse salade met zoutevis

Ingrediënten:
cherry-tomaat, extra vierge olijfolie, groene paprika, milde ui, olivada, px-sherry-azijn, rode paprika, sjalot, zoutevis en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis