Zoute geroosterde amandelen

Zoek naar zoute geroosterde amandelen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zoute geroosterde amandelen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zoute geroosterde amandelen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zoute geroosterde amandelen:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte asperge met noten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, asperge, cashews, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, hazelnoten, knoflook, maïsolie, pinda's en sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, pinda's en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met kokos

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, hazelnoten, kokosmelk, kokosrasp, pecannoten, pinda's en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse noedels in koude bonenbouillon

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, chilivlokken, komkommer, lente ui, pecannoot, pijnboompitjes, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, spaanse peper, udonnoedels, walnoten en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met gember

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, gember, hazelnoten, pecannoten, pinda's, stemgember en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met zout

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten, pinda's, walnoten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Dayenne Bos

Recept van Dayenne's Foodblog:

Snack balletjes

Ingrediënten:
amandelen, blanke amandelen, chiazaad, citroen, gedroogde vijgen, noten, kokosnootvruchtvlees, kokosrasp, medjooldadels, ongezwavelde abrikozen en anijszaad