Met mangogelei gemarmerde eendenlever met mango, Savagnin, kerrie, geroosterde amandelen en salsa

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 82 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pindakaasbrownies met chocolade-melk gel

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Blauw hapje in een oogwenk, kokoscustard, curaçaospaghetti

Een recept uit Anne Cazor, Julien Attard en Christine Lienard - De kunst van het moleculair koken

Chocolade-melk gel

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Whipped Cheese

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]