Saus bij kalfsniertjes

Zoek naar saus bij kalfsniertjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met saus bij kalfsniertjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste saus bij kalfsniertjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient saus bij kalfsniertjes:

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue exotique

Ingrediënten:
dillesaus, gekruide mayonaisesaus, kalfsniertjes, kippenpoulet, mager ossenvlees, mager rundvlees, sauce à la mode de toez, sherry, sterke kippenbouillon, tartarensaus en varkenshaas

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kalfsrollade gevuld met kalfsniertjes

Ingrediënten:
boter, bouillon, dragon, kalfslappen, kalfsniertjes, knoflook, peper, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gevulde Chinese champignons

Ingrediënten:
bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde chinese champignons, saus bij gevulde chinese champignons, sojaolie, varkensschouder en waterkastanje in blik

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde kippenlevertjes

Ingrediënten:
gember, kippenlevers, lente-uien, maïsolie, maïzena, marinade voor kippenlevertjes, medium dry sherry, saus bij kippenlevertjes, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hersenpaté

Ingrediënten:
ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, kalfshersenen, lavas, peperkorrels, saus bij hersenpaté en schapenhersens

Keuken:
Romeins
Soort:
orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Eenvoudige eekhoornvis

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, tomatenpuree, water en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, doperwten, dubbelgeconcentreerde tomatenpuree, gedroogd aardappelzetmeel, marinade voor eekhoornvis, pijnboompitten, saus bij eekhoornvis, water, zeebaars en zeebrasem

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vis
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesauteerde gevulde paprika

Ingrediënten:
bamboe uit blik, eiwit, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, groene paprika, lente-uien, maïsolie, marinade voor gevulde paprika, medium dry sherry, rode paprika, saus bij gevulde paprika, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Dolfijnballetjes

Ingrediënten:
dolfijngehakt, gedroogde munt, gedroogde oregano, komijn, koriander, lavaszaad, peper, peterselie, saus bij dolfijnballetjes, varkensnet en wijnruitbesjes

Keuken:
Romeins
Soort:
vis