Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, lente-ui, madeira, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met smoorvocht van ham in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient smoorvocht van ham:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit delicious. magazine - 2016-02:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Koken voor elke dag: