Kalfslap

Kalfslap wordt beschouwd als kalfsvlees.

Alternatieve naam: kalfslappen.

Zoek naar kalfslap in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfslap in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalfslap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfslap:

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Béchamelsaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, bouquet garni, kalfslap, melk, nootmuskaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Suprêmesaus

Ingrediënten:
boter, double cream, kalfslap, kalfspoot en kip

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vleespastei - pasticcio di carne

Ingrediënten:
ei, gekookte ham, kalfslap, mortadella, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees / quiche / varkensvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, kalfsvlees, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Oostenrijks / Asjkenazisch / Joods
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Wienerschnitzel op zijn Italiaans

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, kalfskarbonade, kalfslap, marsala, matsemeel, paneermeel, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods / Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kalfsstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, eidooier, kalfsfond, kalfslap, kippenfond, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gevuld kalfsvlees

Ingrediënten:
ei, frisee, kaas, kalfslap, knoflook, olijfolie en parmaham

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Saltimbocca met lardo

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn

Soort:
vlees