Plantaardig stremsel

Plantaardig stremsel wordt beschouwd als stremsel.

Zoek naar plantaardig stremsel in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met plantaardig stremsel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste plantaardig stremsel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient plantaardig stremsel:

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Witte kaas met peper

Ingrediënten:
karnemelk, melk, olijfolie, peper, plantaardig stremsel en zout

Keuken:
Brits / Sefardisch / Joods
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Mozzarella maken

Ingrediënten:
citroenzuur, stremsel en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / hartige hapjes / kaas
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Panir - Paneer

Ingrediënten:
karnemelk, water, melk, plantaardig stremsel en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ioncada

Ingrediënten:
melk en stremsel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Reifer Ziegenkäse - Rijpe geitenkaas

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zeezout, geitenmelk, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, witte schimmelcultuur en zout met as

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mozzarella

Ingrediënten:
calciumchloride, citroenzuur, room, stremsel en volle melk

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Weißschimmelkäse - Witschimmelkaas

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, niet gehomogeniseerde volle melk, stremsel, water en witschimmelcultuur

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Verse geitenkaas in bladeren gewikkeld

Ingrediënten:
bourbon, brandnetelblad, calvados, citroenblad, druivenblad, eau de vie, fijn zeezout, geitenmelk, groene koolblad, kastanjeblad, laurierblad, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, stro en vijgenbladeren

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Blauschimmelkäse - Blauwschimmelkaas

Ingrediënten:
blauwschimmelcultuur, calciumchloride, fijn zeezout, gist, mesofiele startcultuur voor kaas, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Burrate

Ingrediënten:
calciumchloride, citroenzuur, room, stremsel, volle melk en zout

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Cream Cheese

Ingrediënten:
calciumchloride, fijn zout, mesofiele startcultuur voor kaas, room, stremsel, volle melk en water

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Feta

Ingrediënten:
calciumchloride, filmjölk, geitenmelk, koemelk, lipase, mesofiele startcultuur voor kaas, schapenmelk, stremsel, water en zeezout

Keuken:
Grieks / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Hüttenkäse

Ingrediënten:
calciumchloride, crème fraîche, mesofiele startcultuur voor kaas, room, stremsel, volle melk en zout

Keuken:
Duits / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / kaas
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Cream Cheese met een smaakje

Ingrediënten:
bacon en ahornsiroop, bosbessen en vanille, calciumchloride, cantharellen en parmezaanse kaas, chocolade en espressokoffie, dulche de leche en zeezout, fijn zout, honing en pecannoten, jalapeños en cheddar, kaneel en poedersuker, mesofiele startcultuur voor kaas, room, stremsel, tuinkruiden en mierikswortel, volle melk, water en zoeten chilisaus en sesamzaad

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Slakken en mos

Ingrediënten:
boter, duizendblad, karnemelk, kippengelei, look-zonder-look, mos, randjesbloem, room, slabladeren, slakken, spinazie, stremsel en volle melk

Soort:
gevogelte