Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, droge rode wijn, haaskarbonade, honing, hot tomatenketchup, knoflook, laurierblad, peterselie, rozemarijn en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Haaskarbonade wordt beschouwd als varkensvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met haaskarbonade in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient haaskarbonade:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2015-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit delicious. magazine - 2014-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit de zilveren lepel: