Sichuankool uit blik

Sichuankool uit blik wordt beschouwd als sichuangroente uit blik.

Zoek naar sichuankool uit blik in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sichuankool uit blik in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste sichuankool uit blik recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sichuankool uit blik:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kip in ijsbergsla

Ingrediënten:
amandelen, chinese oestersaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, kipfilet, lente-uien, maïsolie, marinade voor kip, medium dry sherry, shaoxingwijn, sichuankool uit blik, sojaolie, walnoten en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Ban doufu - Tofusalade

Ingrediënten:
chilibonensaus, gedroogde garnalen, ingemaakte sichuan groente, lente-ui, sesamolie en zachte tofu

Keuken:
Chinees
Soort:
soja
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken vierkruidige bonen uit Sichuan

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, gember, inweekwater van garnalen, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, rijstazijn, sesamolie, sichuangroente uit blik, sojaolie, sperziebonen, suiker, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pok-ma tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, heldere bouillon, hete chili-olie, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor pok-ma tahoe, pikante sojabonenpasta, sesamolie, sichuangroente uit blik, sichuanpeper, sojaolie, suiker, tahoe, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gestoomd rundvlees op boerenwijze

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, ingemaakte sichuan groente, koriander, lente-uien, maïsolie, marinade voor gestoomd rundvlees, peterselie, ribstuk, rosbief, runderlende, sojaolie en wolkenoren

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Het aromatische deel van caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovisessence, bietenblaadjes, chinese kool, citroensap, croutons, ei, eierdooier, extra vergine olijfolie, mosterdblad, muskaatazijn, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, preispruit, rozemarijnbloemen, sichuangroenten, stil mineraalwater, verse kervel, volkorenbrood, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / vis