Inweekvocht van gedroogde shiitake

Inweekvocht van gedroogde shiitake wordt beschouwd als gedroogde shiitake.

Zoek naar inweekvocht van gedroogde shiitake in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met inweekvocht van gedroogde shiitake in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste inweekvocht van gedroogde shiitake recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient inweekvocht van gedroogde shiitake:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte broccoli met shiitake

Ingrediënten:
broccoli, druivenpitolie, gedroogde shiitake, gember, inweekvocht van gedroogde shiitake, knoflook, maïsolie, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoorde bamboe

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboe uit blik, gedroogde chinese champignons, gedroogde garnalen, inweekvocht voor garnalen, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsolie, sesamolie, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / bouillon / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Ingrediënten:
bessensap, cantharellen, paddestoel, hazelnoten, kastanjechampignons, oesterzwammen, ontbijtkoek, rode port, rode wijn, shiitake, spruiten, stoofperen, wildfond en 
zout en peper

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Hertenbiefstuk met rode portsaus

Ingrediënten:
cantharellen, paddestoel, hazelnoten, kastanjechampignons, oesterzwammen, ontbijtkoek, rode port, rode wijn, shiitake, spruiten, stoofperen, wildfond en 
zout en peper

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gedroogde oesters met wollig zoetwaterwier

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde chinese champignons, gedroogde oesters, gedroogd wollig zoetwaterwier, gember, geroosterd buikspek, heldere bouillon, inweekvocht van champignons, inweekvocht van oesters, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Tofubuidels inari-zushi

Ingrediënten:
gedroogde shiitake, gefrituurde japanse tofu, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse sojasaus, kippenbouillon, mirin, sake, wortel en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst